Sociale (wijk) Teams

Stichting VraagWijzer Nederland heeft al een aantal jaren ervaring met het opzetten en begeleiden van Sociale (wijk) Teams. Op deze pagina vindt u notities en andere informatie met betrekking tot Sociale (wijk) Teams.

10 gouden regels en 10 valkuilen voor Sociale wijkteams Stichting VraagWijzer Nederland juni 2016

Onderzoek onder Sociale (wijk) Teams heeft geleid tot een rapportage met daarin 10 gouden regels en 10 valkuilen.

Kwartier maken voor sociale wijkteams

De meest gestelde vraag bij veranderingen en dus ook bij het kwartier maken van sociale wijkteams is: ‘Hoe….?’ Met het antwoord op ‘Hoe?’ hangen antwoorden op de vragen ‘wat, waarom, wie, waar en wanneer’ samen. Deze notitie vormt een handreiking voor het op de juiste manier stellen van deze vragen.